Tutustu Tiimiimme

Palveluksessasi kaikissa asuntoasiossa

Anne

Yrittäjä, kaupanvahvistaja ja kiinteistönvälittäjä, joka tekee intohimolla elämäntapatyötään. Anne palvelee sinua pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla kaikenlaisten myyntikohteiden aktiivisena välittäjänä.

RealLVKcrew-52

Anne Isotupa

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Kaupanvahvistaja, Yrittäjä

Sanna

Työssään helposti lähestyttävä, järjestelmällinen ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä ja kaupanvahvistaja, tavoitteenaan aina tyytyväinen asiakas. Sannan reipas 10 vuoden kokemus alalta näkyy varmana työotteessa.

RealLVKcrew-33

Sanna Kuusela

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT Myyntipäällikkö/ Äitiyslomalla

Vesa

Antaa sinulle 17 vuoden kiinteistövälitysalan kokemuksensa käyttöön. Vesalle työssä tärkeimpiä asioita ovat palveluasenne, yhteydenpito asiakkaisiin, alueen tuntemus ja hyvä välitystapa.

RealLVKcrew-36

Vesa Sainio

Kiinteistönvälittäjä LKV

Maarit

Syntyperäinen raumalainen joka on koko uransa työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä. Myyntineuvottelijana Maarit on toiminut kaksi vuotta. Hän inspiroituu työstään ja paras palkka on tyytyväiset asiakkaat.

RealLVKcrew-60

Maarit Pulkkinen

Myyntineuvottelija, KiAT

Riina

Aidosti ja innostuneella asenteella kohteiden myynnissä ja vuokrauksessa. Markkinointi, sisustussuunnittelu ja stailaus ovat lähellä Riinan sydäntä. Palvelua saat sujuvalla suomen ja englannin kielellä.

RealLVKcrew-46

Riina Arvela

Myyntineuvottelija
Kuninkaankatu 12 26100 Rauma

Ma-To: 10-16.30
Pe: 10-15
Muina aikoina: Sopimuksen mukaan

Pyydä ilmainen arviointikäynti